Friday, 19 April, 2024

Συλλυπητήρια για την 20χρονη Τζίνα, που σκοτώθηκε στο Παλαιόκαστρο

Σε ατύχημα αποδίδεται, από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η θανατηφόρα πτώση της 20χρονης Τζίνας Βογιατζή, στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Παλαιόκαστρο

έξω από τη Θεσσαλονίκη. *δείτε εδώ
Σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι θλαστικές εξωτερικές κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα της κοπέλας, αλλά και τα ευρήματα από την αυτοψία του χώρου, συγκλίνουν στην εκδοχή του «ατυχηματικού θανάτου». Η νεαρή σπούδαζε οδοντιατρική και ήταν σε πρακτορείο μοντέλων στη Θεσσαλονίκη. Όλοι είχαν να λένε για την απίστευτη ομορφιά της, τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και τον καλό της χαρακτήρα… όπως γράφουν φίλοι της στο ινσταγκραμ και το πρακτορείο που ήταν ως μοντέλο για την τραγική είδηση του τόσο ξαφνικού και άδικου χαμού της… “είμαστε συγκλονισμένοι…” δηλώνοντας ότι η σκέψη τους είναι στους γονείς του κοριτσιού, που έφυγε με τον πιο άδοξο τρόπο. 


Όπως προκύπτει από την προανάκριση την οποία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, η άτυχη κοπέλα φέρεται να έβγαλε, βόλτα το σκυλάκι της, όταν, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
*φωτο από instagram και το προφίλ της στο φβ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου