Thursday, 28 March, 2024

Συνέντευξη τύπου για την κοινωνική δράση Συλλογής τροφίμων μακράς ανάλωσης «ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΑΣΑ ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ» της Θεσσαλονίκης

Συνέντευξη τύπου για την κοινωνική δράση Συλλογής τροφίμων μακράς ανάλωσης  «ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΑΣΑ ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ» της Θεσσαλονίκης

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τελεί η κοινωνική δράση συλλογής τροφίμων μακράς ανάλωσης «Παίρνεις Ανάσα Δίνεις Ζωή», που συνδιοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της ΠΚΜ με τις Αντιδημαρχίες Πολιτισμού και Πρασίνου του  Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για την κοινωνική δράση θα δοθεί συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, στις 12.30’ το μεσημέρι, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Όλγας 198, κεντρικό κτίριο, πρώτος όροφος).

Η κοινωνική δράση «Παίρνεις Ανάσα Δίνεις Ζωή» θα λάβει χώρα στην πλατεία Ιπποδρομίου Θεσσαλονίκης, μπροστά από το Κέντρο Ιστορίας του Δήμου και αφορά στη συλλογή τροφίμων μακράς ανάλωσης, με αντίδωρο την προσφορά φυτού από τον χορηγό της εκδήλωσης, αλλά και τα πλεονάσματα του δημοτικού φυτωρίου. Σε όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την προσφορά τροφίμων θα προσφέρεται κι ένα βιβλίο από τα πλεονάσματα της κεντρικής βιβλιοθήκης του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης και του «Βαφοπούλειου».

Τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν, αφού καταγραφούν, θα διανεμηθούν στα συσσίτια απόρων της ζώνης ευθύνης του Δήμου Θεσσαλονίκης, με στόχο την αντιμετώπιση της φτώχειας και του υποσιτισμού.

Η συλλογή των τροφίμων μακράς ανάλωσης θα γίνεται από την επόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και τις ώρες 10.00’ – 13.00’ και 17.00’ – 20.00’.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου