Thursday, 28 March, 2024

Συναυλία εν κινήσει της Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Μη μιλήσει κανείς για μάσκες!

Μια διαφορετική συναυλία από τις άλλες είχαν την ευκαιρία να δουν πολίτες στα στενά και τις γειτονιές της Αθήνας.

Η τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την ορχήστρα της, έδωσε μια κινητή μουσική παράσταση πάνω σε ένα φορτηγό σε μια δράση που είχε τη σφραγίδα του δήμου Αθηναίων.
Το φορτηγό έκανε το γύρο όλης της Αθήνας και στάθηκε στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό. Έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «η σωτηρία της ψυχής». Μέχρι και ο πρωθυπουργός βγήκε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου για να απολαύσει την πρωτότυπη συναυλία.«Η αλήθεια είναι ότι “Μένουμε Σπίτι” αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι. Και αυτό που θέλουμε να κάνουμε σήμερα είναι να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, με χαρά, με ενθουσιασμό, με κέφι», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Ακραία Φαινόμενα και ευχαρίστησε τόσο την κ. Πρωτοψάλτη όσο και τους συνεργάτες της.

Τα σχόλια φυσικά ήδη δίνουν και παίρνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Η Άλκηστις μπορούσε να γυρίσει την Αθήνα, το Άγιο Φως όχι”!
“Ωραία προστασία! Όλοι μαζεμένοι παραδίπλα στον πρωθυπουργό και από… προστασία, τίποτα! Ούτε ένας γάντια ή μάσκα”! Και πολλά ακόμη…
με πληροφορίες skai.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου