Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Συνελήφθησαν 3 άτομα για διακίνηση λαθρομεταναστών

Οι στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών

είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη 3 ημεδαπών ανδρών και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού συνεργού τους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, συνελήφθη στις 26 Αυγούστου 2022, το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 8 αλλοδαπούς άνδρες, 2 από τους οποίους ήταν ανήλικοι, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον, χθες (27 Αυγούστου 2022) το πρωί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 2 ημεδαποί συνεργοί του, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας από αυτούς είχε επιβιβάσει σε όχημα, παράλληλα με τον ανωτέρω, αλλοδαπούς, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, ενώ ο δεύτερος οδηγώντας προπορευόμενο όχημα, λειτουργούσε ως προπομπός τους. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ημεδαπός συνεργός τους, τα στοιχεία  του οποίου ταυτοποιήθηκαν, καθοδήγησε τον τρόπο μεταφοράς των ανωτέρω.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν συνολικά 3 οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου