Thursday, 28 March, 2024

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για διαρρήξεις καταστημάτων

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, διαρρήξεις και κλοπές από καταστήματα και οικία

που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε περιοχές των Σερρών.
Για την υπόθεση συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (26 Ιανουαρίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, ένας ανήλικος ημεδαπός.
Επίσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών συνεργών του και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου 2021, οι προαναφερόμενοι προσπάθησαν να διαρρήξουν με βαριοπούλα κατάστημα σε περιοχή των Σερρών, όμως έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς, που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον ανήλικο.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από την 15η Ιανουαρίου 2021, διέρρηξαν επιπλέον 3 καταστήματα και 1 οικία σε περιοχές των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, φιάλες ποτών και άλλα αντικείμενα.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το Νοέμβριο του 2020 αφαίρεσαν μία μοτοσυκλέτα ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών, η οποία εντοπίσθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ κατασχέθηκε και η παραπάνω βαριοπούλα που χρησιμοποίησαν.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου