Friday, 26 April, 2024

Συνεχίζει τη μάχη η Μυρτώ της Πάρου: Υποβλήθηκε στο ΕΒΔΟΜΟ χειρουργείο από τον Ιούλιο του 2012

 

Τέλος δεν έχει ο Γολγοθάς που ανεβαίνει η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Η Μυρτώ της Πάρου που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα όταν βιάστηκε και κακοποιήθηκε άγρια στα βράχια του νησιού από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακά, δίνει μεγάλο αγώνα ώστε να συνέλθει, ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά.

Παρά το γεγονός ότι έχει κάνει άλματα, η Μυρτώ υποφέρει από πόνους και υποβάλλεται σε συνεχή χειρουργεία για να βελτιωθεί η κατάσταση της. Όπως μεταδίδει το cyclades24, χθες Τρίτη η Μυρτώ μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και εγχειρίστηκε στα χέρια από τον καθηγητή  κ.Μαλιζο με σκοπό να διορθώσει λίγο τις στρεβλώσεις στα χέρια της για να μην πονάει τόσο πολύ, κάτι που συμβαίνει σε καθημερινή βάση. Ωστόσο τα νέα δεν είναι αισιόδοξα, καθώς οι γιατροί αποκλείουν ότι θα αποκατασταθεί τελείως το πρόβλημα στα χέρια της.

Να σημειώσουμε, ότι αυτό είναι το έβδομο χειρουργείο που κάνει από τον Ιούλιο του 2012 όταν την χτύπησε ο Πακιστανός στη «Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Δυστυχώς όμως, η εγχείρηση ήταν πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετές ώρες με τον γιατρό να αντιμετωπίζει μια χειρότερη κατάσταση απ΄ αυτή που περίμενε καθώς εξαιτίας των χτυπημάτων, τα χέρια της Μυρτώς δεν δούλευαν τόσο καιρό. Αυτό σημαίνει ότι τα άκρα της νεαρής κοπέλας θα έχουν πολύ μικρή λειτουργικότητα στην καλύτερη περίπτωση. Στο ένα χέρι έχει σίδερα και το άλλο χέρι έβαλε γύψο ενώ η αποθεραπεία θα κρατήσει πάνω από 35 μέρες.

star

Συνεχίζει τη μάχη η Μυρτώ της Πάρου: Υποβλήθηκε στο ΕΒΔΟΜΟ χειρουργείο από τον Ιούλιο του 2012

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου