Friday, 29 March, 2024

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης μεταναστών

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης μεταναστών

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 2 άτομα για μεταφορά μεταναστών με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα

Μετέφεραν με δύο οχήματα συνολικά 6 υπηκόους Συρίας

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές του Κιλκίς, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες (19-05-2015) το βράδυ στην Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς σε Ι.Χ. Επιβατηγό όχημα που οδηγούσε ο 34χρονος, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 3 υπηκόους Συρίας, ηλικίας 36, 36 και 43 ετών, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση χθες (19-05-2015) το βράδυ, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, σε όχημα που οδηγούσε ο 55χρονος, διαπιστώθηκε να μεταφέρει δύο γυναίκες ηλικίας 24 και 40 ετών και έναν άντρα ηλικίας 25 ετών, όλοι τους υπήκοοι Συρίας, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.

Για τους 6 υπηκόους Συρίας προέκυψε ότι, είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς.

Κατασχέθηκαν εφτά κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων καθώς και τα προαναφερόμενα οχήματα ως μέσα μεταφοράς.

Προανάκριση διενεργείται από τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου και Αξιούπολης Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

ΤΣΦ-ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΣΦ-ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ-2 ΤΣΦ-ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ2 ΤΣΦ-ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου