Thursday, 28 March, 2024

Συννεφιά με πρόσκαιρες βροχές και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα στη Βόρεια και Ανατολική χώρα.

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα στη Βόρεια και Ανατολική χώρα, και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 15 στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 18 βαθμούς στην Ήπειρο, από 6 έως 18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ ενισχυόμενοι βαθμιαία τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά περιόδους στα βόρεια και ανατολικά όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού καιτοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Πηγή:meteo.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου