Thursday, 25 April, 2024

‘ΣΥΡΙΖΑ’…παίρνουν τα ‘κεφάλια’ ικανών αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ.-Μετά τον Σφακιανάκη και ο ‘αδιάφθορος’ Σταυρόπουλος

Φαίνεται πως το κακό δεν έχει σταματημό σε αυτό το ΚΥΣΕΑ… Αφού διατήρησαν σε Υποστράτηγο τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη και άρα δεν υπήρχε λόγος μετακίνησής του από την Υπηρεσία που εκείνος ίδρυσε και εκείνος ανέδειξε ως το κόσμημα τηςΕΛ.ΑΣ. και τον μετακίνησαν σε …δουλειά γραφείου σε κλάδο του Επιτελείου, σειρά είχε η …«χαριστική βολή» στον αδιάφθορο Σταύρο Σταυρόπουλο, που αποστρατεύεται!

Δύσκολα θα συναντήσει κανείς αστυνομικούς με τα προσόντα του Αστυνομικού Διευθυντή Σταύρου Σταυρόπουλου, με πλήθος επιτυχιών στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και αργότερα διοικητή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Τον άνθρωπο που ακόμα και σήμερα ισχύει ενεργό συμβόλαιο θανάτου στο όνομά του από την διαβόητη Greek Mafia την ηγεσία της οποίας, εκείνος έχωσε στη φυλακή και ποτέ δεν του το συγχώρεσε…

Αντί αυτόν τον άνθρωπο να του δώσουν την ευκαιρία να ανέλθει και να ηγηθεί, από τότε που ανέλαβε την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ο κ. Νίκος Τόσκας πράττει σαν η καρατόμηση του συγκεκριμένου αστυνομικού να είναι προτεραιότητα του. Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα, υπήρξε έναν ολόκληρο σίριαλ για την αντικατάστασή του με αντιδράσεις και από τον προκάτοχο του κ. Τόσκα, κ. Γιάννη Πανούση.

Όλα έδειχναν πως για τον Σταύρο Σταυρόπουλο θα ερχόταν αυτή η ημέρα και εν τέλει όντως ήρθε με την απόφαση νέου Αρχηγού Κων/νου Τσουβάλα και του επιτελείου του να αποστρατευτεί.

Ούτε όμως τον Μανώλη Σφακιανάκη μπορεί αντικειμενικά να πει κανείς, ότι του φέρθηκαν με αξιοκρατικά κριτήρια, αφού δεν υπάρχει Υπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ. με το πλήθος των επιτυχιών του συγκεκριμένου αξιωματικού…, άρα μόνο απορία και πολλά, πάρα πολλά ερωτηματικά προκαλεί αυτή η απόφαση.

Δυστυχώς και σε αυτές τις κρίσεις Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., μέχρι στιγμής έχουν γίνει «τέρατα και σημεία»… που δύσκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει και ακόμα πιο δύσκολα να μην τα στηλιτεύσει!

News247.gr

‘ΣΥΡΙΖΑ’…παίρνουν τα ‘κεφάλια’ ικανών αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ.-Μετά τον Σφακιανάκη και ο ‘αδιάφθορος’ Σταυρόπουλος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου