Tuesday, 16 April, 2024

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: “Προκλητική η απόφαση των δικηγόρων να κάνουν κατάληψη στα γραφεία των βουλευτών μας”

Μόνο οι καταλήψεις που κάναν οι ίδιοι όσο ήταν αντιπολίτευση ήταν καλές! Στη φώτο ο γνωστός αφάνας-βαστάζος της ντουντούκας της Ζωής- συλλαμβάνεται κατά την προσπάθεια της… νεολερας του ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει το γραφείο του Υπ. Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη.

«Πρωτάκουστη και προκλητική» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας την απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, ο οποίος καλεί τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς σε συμβολική κατάληψη των γραφείων των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος την Παρασκευή.
Σε σχετικό του σχόλιο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας σημειώνει: «Η απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας να καλέσει σε κατάληψη στα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εκλεγεί στον νομό Μεσσηνίας είναι πρωτάκουστη και προκλητική. Ενέργειες τέτοιου είδους προσβάλουν πρώτα απ’ όλα το κύρος του ίδιου του νομικού κόσμου και πλήττουν τον δημοκρατικό διάλογο. Καλούμε τον Δικηγορικό Σύλλογο της Καλαμάτας να άρει τη συγκεκριμένη απόφαση. Σε περιόδους κρίσης σαν κι αυτές που βιώνει η χώρα μας, οι επιστημονικοί σύλλογοι οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μη δυναμιτίζουν το κλίμα εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες».
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας θα προβεί αύριο σε κατάληψη των δικαστηρίων, από τις 8:30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, ενώ καλεί σε συνέλευση στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου τους επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς του Νομού, την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, προκειμένου αποφασιστεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για το ασφαλιστικό. Προτείνει μάλιστα μετά τη συνέλευση να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία και συμβολική κατάληψη στα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ «οι οποίοι πρέπει επιτέλους να πεισθούν να μην ψηφίσουν» το ασφαλιστικό.
δεξι εξτρεμ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: “Προκλητική η απόφαση των δικηγόρων να κάνουν κατάληψη στα γραφεία των βουλευτών μας”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου