Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σόμπολος: Μην μας κάνει εντύπωση που αυξήθηκαν οι followers του δολοφόνου

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο αστυνομικός συντάκτης, Πάνος Σόμπολος, για το θέμα των ημερών, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Τα ζευγάρια δεν έχουν μόνο χαρές, καθώς στην πορεία της ζωής υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Κάποτε θα πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει και η λέξη “χωρισμός”. Δεν μπορούμε να φτάνουμε στα άκρα για να μη χωρίσουμε».
«Κανένας από τους κατοίκους της Αλοννήσου, μέχρι προχθές, δεν είχε αναφέρει ότι το ζευγάρι τσακωνόταν και ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους. Όλοι μιλούσαν για ένα ζευγάρι αγαπημένο. Τώρα αποκαλύπτεται ότι είχαν διαφορές».
«Δεν νομίζω ότι ήταν έγκλημα που διαπράχθηκε εν βρασμό ψυχικής ορμής. Έχουμε άριστη σκηνοθεσία και άριστη ηθοποιία, έπαιξε τέλεια το ρόλο του. Βέβαια, τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Επόμενο είναι ότι μία μέρα θα εξιχνιαστεί κάθε έγκλημα», ανέφερε.
«Τις πρώτες μέρες πιστεύαμε όλοι ότι είχαμε εισβολή των ληστών. Στοιχεία του τύπου ότι το σκυλί δεν γάβγισε-επειδή το έπνιξε το ίδιο το αφεντικό του- ή ότι το παράθυρο του υπογείου δεν ήταν παραβιασμένο, ήταν σοβαρές υπόνοιες ότι δεν πάει κάτι καλά», σχολίασε.
Στο ερώτημα-απορία που τέθηκε πρώτα από τον ¨Λόγο της Πέλλας¨ και ακολούθησαν τα υπόλοιπα Μμε δήλωσε: «Μην μας κάνει εντύπωση που αυξήθηκαν οι followers του 33χρονου πιλότου. Ξέρετε πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω μέσα στο βιβλίο μου; Μέχρι και οι μεγαλύτεροι εγκληματίες, δέχονται ένα τσουβάλι με γράμματα θαυμασμού. Ο άνθρωπος είναι περίεργος και ανώμαλος», συμπλήρωσε. Οι ακόλουθοι φτάνουν έως σήμερα τους 18.700! Λίγο πριν τη σύλληψη είχε 14.300 ακόλουθους… 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου