Friday, 19 April, 2024

Σύλληψη αλλοδαπού για ληστεία σε βάρος 78χρονης

Συνελήφθη την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης

23χρονος αλλοδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την κατοχή 78χρονης, μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και άλλα αντικείμενα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Σύλληψη για παίγνια
Συνελήφθη την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 32χρονη, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς εντοπίστηκε να έχει θέσει σε λειτουργία μέσα στο κατάστημα, 21 υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν παράνομα παίγνια. Επιπλέον, προκειμένου να παρεμποδίσει τον αστυνομικό έλεγχο, μετέτρεψε τις οθόνες των υπολογιστών, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος και κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται και 50χρονη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου