Saturday, 20 April, 2024

Σύλληψη 33χρονου που πόζαρε με όπλο και πυροβολούσε σε βίντεο. Κατασχέθηκαν καλάσνικοφ

Στη σύλληψη 33χρονου που εμφανίζεται σε βίντεο να κρατά ένα πυροβόλο όπλο και να πυροβολεί με αυτό 4 φορές στον αέρα, καθώς και 28χρονης προχώρησαν

την Πέμπτη το μεσημέρι στις Αχαρνές, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, του ντόπινγκ κλπ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην ανωτέρω υπηρεσία περιήλθε πληροφορία σχετικά με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται άτομο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, να κρατάει στα χέρια του πυροβόλο όπλο και να πυροβολεί με αυτό -4- φορές στον αέρα, ευρισκόμενο σε αύλειο χώρο οικίας, εντός κατοικημένης περιοχής.

Από την προανακριτική έρευνα, εξακριβώθηκε η διεύθυνση της ανωτέρω οικίας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη της ως άνω περιγραφόμενης πράξης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov, με -2- γεμιστήρες, μία εκ των οποίων περιείχε -16- φυσίγγια, επαναληπτική καραμπίνα και -2- γεμιστήρες, 109 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίο, αναλογικός ασύρματος, 72 αναβολικά χάπια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τη στιγμή της εφόδου της αστυνομίας μέσα στο σπίτι βρέθηκε η 28χρονη, η οποία και συνελήφθη για τα ως άνω περιγραφόμενα αδικήματα.

Ο 33χρονος παρουσιάσθηκε αυτοβούλως, στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου και συνελήφθη. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου