Thursday, 25 April, 2024

Σύνταγμα: Μεγάλη συγκέντρωση και επεισόδια κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Και στην Αθήνα, εκτός από τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

στην πλατεία Συντάγματος. Οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν εναντίον του εμβολίου κατά του κορονοϊού, των μέτρων της κυβέρνησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Με τις ελληνικές σημαίες και τα πανό στα χέρια, οι πολίτες στο Σύνταγμα φώναξαν συνθήματα κατά του εμβολίου και των μέτρων που θέσπισε η κυβέρνηση.
Στη συνέχεια, ομάδα ατόμων, που είχε παρεισφρήσει στους διαδηλωτές, πέταξε φωτοβολίδες και διάφορα αντικείμενα προς τις διμοιρίες της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συγκρούσεις με τους αστυνομικούς.


Οι διμοιρίες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης ενώ έγινε και χρήση των υδροβόλων οχημάτων («Αίαντες») της Αστυνομίας για να διαλύσουν το πλήθος και τους απώθησαν προς το Μοναστηράκι μέσω της οδού Ερμού, όπου συνεχίστηκαν οι συγκρούσεις με τους αστυνομικούς.
Η Αστυνομία προχώρησε σε 47 προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια, οι οποίοι θα οδηγηθούν στην ΓΑΔΑ… και ξέρουμε όλοι, πώς κανείς από αυτούς δεν θα κρατηθεί, διότι είναι “στημένοι”! Με γεια σας κύριοι για ακόμη μία φορά, με “δημοκρατικές” μεθόδους που θέλετε να περάσει το δικό σας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου