Tuesday, 23 April, 2024

Τέμπη: Έξαλλος πατέρας 26χρονου. “Δεν θέλω συγγνώμη από φονιάδες”

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη, που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο άτυχος άνδρας εξέφρασε την οργή του προς όλους όσοι ευθύνονται για την εθνική τραγωδία, ρίχνοντας τα βέλη του προς τα πολιτικά πρόσωπα και κάποιους δημοσιογράφους.

«Συλλυπητήρια στους λεβέντες δεν λένε. Μόνο “καλό ταξίδι”, το συνεχίζει εκεί που του το στέρησαν αυτοί οι δολοφόνοι. Δεν έχουμε αξιοπρέπεια σε αυτή τη χώρα να βγουν όλοι αυτοί και να παραιτηθούν; Βγαίνουν και προσβάλλουν οι συνάδελφοί σας τη μνήμη των παιδιών; Το συνδικαλιστικό σας όργανο, η ΕΣΗΕΑ… δε μπορείτε να τους μαζέψετε όλους αυτούς;», ανέφερε αρχικά ο κύριος Παύλος Ασλανίδης. «Τα ξέρουμε χρόνια τι γίνεται στον ΟΣΕ. Οι συνδικαλιστές είναι βολεμένοι και παίρνουν τους μισθούς, οι υπάλληλοι είναι απλώς υπάλληλοι. Αυτό θα κάνουν τώρα, θα τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Θα μπει κανένας φυλακή από όλους αυτούς;», πρόσθεσε ο ίδιος στη συνέχεια.

«Δεν με πήραν ένα τηλέφωνο για τίποτα. Εγώ συγγνώμη από φονιάδες δεν θέλω», τόνισε ο κύριος Ασλανίδης αμέσως μετά.

«Εμένα είναι ο σκοπός της ζωής μου πλέον. Ο Δημήτρης ζει μέσα μου, η φωνή είναι δική του», εξομολογείται τέλος ο κύριος Ασλανίδης, ενώ περιέγραψε την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον γιο του… ότι και να πεις αυτές τις ώρες στους χαροκαμένους αυτούς ανθρώπους είναι περιττό… όλος ο κόσμος νιώθει την ίδια πικρία και οργή… 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου