Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τέμπη: «Δεν ήθελε να πεθάνει». Συγκινεί η ιστορία 7χρονου που επέστρεφε από θεραπεία καρκίνου

Ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου που παρέσυρε στον θάνατο 57 ανθρώπους στα Τέμπη ήταν και ένας 7χρονος

που, όπως λέει ο πατέρας του, επέστρεφε από θεραπεία καθώς έχει καρκίνο και σώθηκε σαν από θαύμα.

«Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι» λέει ο πατέρας του, μιλώντας στο «Live News».

 «Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του, είχε κάτι μώλωπες» λέει για τα τραύματα του μικρού.

«Κάποιες στιγμές και αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει» συγκλονίζει ο πατέρας του 7χρονου.

«Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το Ελπίδα από κάτω, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε» συγκινεί.

«Νίκο το μωρό»… Τα τελευταία λόγια της 34χρονης Αθηνάς

Συγκλονίζει ο αδερφός της 34χρονης μητέρας Αθηνάς Κατσάρα, που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Βασίλης Κατσαράς συγκινεί περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές της αδερφής του, το πώς το έμαθαν και τις σκηνές που είδε φτάνοντας στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, λίγη μόλις ώρα μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων.

«Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί –από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε “Νίκο το μωρό”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας» συγκλονίζει ο αδερφός της Αθηνάς,… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου