Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τέμπη: Λύγισε ο σύντροφος της Κλαούντια: «Δεν έχω να γιορτάσω κάτι, διαλύθηκαν όλα»

Ο Βασίλης Νεθερίδης, σύντροφος της Κλαούντια που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, την αποφράδα ημέρα

της 28ης Φεβρουαρίου, δήλωσε συντετριμμένος, μιλώντας στην κάμερα.

«Δεν έχω σχέδια. Δεν έχω τίποτα. Απλά κάθομαι και περνάνε οι μέρες. Ούτε όρεξη έχω να δω κάποιον, ούτε να κάνω κάτι, ούτε να βγω από το σπίτι, τίποτα. Διαλύθηκαν όλα απλά», λέει ο Β. Νεθερίδης, μιλώντας στον Alpha.

«Θα περάσω την Ανάσταση και το Πάσχα μόνος. Θα κλείσω και το κινητό σε λίγο και θα κάτσω εδώ σπίτι. Τι άλλο να κάνω αφού ούτως ή άλλως μου τα διέλυσαν όλα. Δεν έχω να γιορτάσω κάτι. Ούτε το κορίτσι μου αυτή τη στιγμή γιορτάζει, ούτε μπορεί να κάνει κάτι, όποτε θα της κάνω παρέα», συμπλήρωσε ο σύντροφος της Κλαούντια.

«Σκεφτόμασταν εκεί σε αυτά τα τρία χρόνια που θα είχε βγει από τη σχολή και θα δουλεύει, να ξεκινήσουμε ένα παιδί και τον γάμο γιατί τα αγαπούσε πολύ τα παιδιά.

Ήθελε πώς και πώς και τα παιδιά και την πρόταση γάμου έστω για να την ακούσει και ας μην γινόταν μετά σε εκκλησία και τέτοια. Αλλά δεν την άκουσε…», λέει συγκινημένος.

«Έχω φύγει από την Ελλάδα για λίγο. Ήρθα εδώ να τα βρω με τον εαυτό μου αλλά δεν βοηθάει καθόλου. Θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερα αλλά δεν έχω φίλους εδώ να πω δυο κουβέντες και κλείνομαι μέσα μου. Σκέφτομαι υπερβολικά όσα έχουν γίνει και δεν κάνει καλό. Τις περισσότερες φορές είμαι στο κρεβάτι και κλαίω», κατέληξε, εμφανώς, συγκινημένος ο σύντροφος της Κλαούντια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου