Thursday, 28 March, 2024

Τέμπη: Πήρε εξιτήριο ο 21χρονος που βρισκόταν στο κυλικείο του τρένου

Μετά από 29 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ο 21χρονος φοιτητής, ο οποίος βρισκόταν στο κυλικείο του τρένου στα Τέμπη, πήρε εξιτήριο.

Ο 21χρονος το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου ταξίδευε με την κοπέλα του και την ώρα της σύγκρουσης ήταν στο κυλικείο του τρένου.

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν τα αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας» δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του φοιτητή.

«Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε, σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα, μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα, γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού» πρόσθεσε ο πατέρας του.

«Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν» εξομολογήθηκε ο πατέρας για τις προσπάθειες των δύο νεαρών να απεγκλωβιστούν από το μοιραίο βαγόνι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου