Saturday, 20 April, 2024

Τέμπη: «Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»… Στην εντατική ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Ο φοιτητής που είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Συγκλονίζει, με το μήνυμά της, συγγενής του 20χρονου φοιτητή από το Βόλο, που ήταν ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι του επιβατηγού τρένου, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με την εμπορική αμαξοστοιχία.

Στο διαλυμένο πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου, βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους, ανάμεσά τους και ο 20χρονος Ι. Γ, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

«Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»

Η θεία (όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ) του φοιτητή έγραψε στην σελίδα της στο Facebook: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…». Ο νεαρός φοιτητής φέρεται να εκτοξεύτηκε στα χωράφια και εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες. «Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι» τόνισαν οι γιατροί, οι οποίοι δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι.

Ο 20χρονος πολυτραυματίας ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει. Από το πρώτο βαγόνι δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης και της φωτιάς που άρπαξε καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου