Thursday, 28 March, 2024

Τέμπη: Τρισάγιο στον τόπο της τραγωδίας

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων εναπόθεσαν λουλούδια και άφησαν φωτογραφίες στον τόπο της τραγωδίας σε φορτισμένο κλίμα πένθους. 

Εννέα ημέρες συμπληρώνονται σήμερα, Πέμπτη 9 Μαρτίου, από τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, όπου 57 άνθρωποι, κυρίως νεαρής ηλικίας, έχασαν τη ζωή τους.

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παραμένει «παγωμένη» και συγκλονισμένη στον απόηχο του δυστυχήματος, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου-με την ευλογία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος- συμμετέχουσα στο πένθος, τέλεσε τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των νεκρών.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το τρισάγιο τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με τη συμμετοχή των κληρικών της Μητροπόλεως. Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων εναπόθεσαν λουλούδια και άφησαν φωτογραφίες στον τόπο της τραγωδίας σε φορτισμένο κλίμα πένθους. Λουλούδια και στεφάνια κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των πυροσβεστών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου