Thursday, 28 March, 2024

Τέμπη: Oι συμμαθητές του 15χρονου Παναγιώτη τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα

Με μηνύματα που σου ραγίζουν την καρδιά, λευκά λουλούδια και κεράκια, συμμαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου Κορδελιού

αποχαιρετούν τον 15χρονο Παναγιώτη Μπουρνάζη, θύμα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Τα μηνύματα προς τον Παναγιώτη

Ο διευθυντής του σχολείου, Αντώνης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είπε: «Όταν ενημερωθήκαμε για τον Παναγιώτη, ήταν πάρα πολύ δύσκολη η κατάσταση. Στο σχολείο μας τα μισά παιδιά μέσα στις τάξεις ήταν βουβά και τα υπόλοιπα έκλαιγαν με λυγμούς» και πρόσθεσε πως οι μαθητές αποφάσισαν να δημιουργήσουν δυο ξεχωριστές γωνίες για τον Παναγιώτη για να τον αισθάνονται κοντά τους.

Όπως ο ίδιος υπογραμμίζει, τα παιδιά αισθάνονται θλίψη αλλά και οργή για τον άδικο χαμό του συμμαθητή τους. «Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Στόχος μας είναι σιγά σιγά να επανέλθουμε στην ομαλότητα. Ήδη ζητήσαμε από τη Διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης βοήθεια και σήμερα θα έρθουν στο σχολείο ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός, προκειμένου να παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά και να μας συμβουλέψουν για τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση στη συνέχεια», επισημαίνει ο κ Θεοχαρόπουλος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου