Friday, 29 March, 2024

Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες σε τροχαίο μετά από καταδίωξη με την Αστυνομία

Τέσσερις νεκροί και πέντε σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/11/2017) στην Καβάλα.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 21:30 στην Επαρχιακή Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Νέας Περάμου. Όχημα, το οποίο μετέφερε οκτώ παράνομους μετανάστες, έπεσε σε γκρεμό, μετά από αστυνομική καταδίωξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, ο διακινητής και οδηγός του οχήματος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, όταν αντιλήφθηκε ότι τον καταδιώκουν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στο γκρεμό.
Στο σημείο της τραγωδίας επιχείρησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων από τα συντρίμμια του οχήματος επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Από την πτώση, βρήκαν ακαριαίο θάνατο τέσσερις μετανάστες, ενώ οι άλλοι τέσσερις και ο διακινητής μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθεί πώς είχαν φτάσει σε εκείνο το σημείο οι άτυχοι μετανάστες και ο διακινητής τους.
newsbomb.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου