Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ταλαιπωρία επιβατών λόγω… κεραυνού στα δρομολόγια Αθήνα-Λιανοκλάδι-Θεσσαλονίκη

Καθυστέρηση λόγω… κεραυνού που έπεσε και έθεσε εκτός την ηλεκτροκίνηση στο κομμάτι Αθήνα-Οινόη έχουμε αυτή την ώρα στα δρομολόγια των τρένων από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο.

Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρουν αναγνώστες του lamianow.gr. Αποτέλεσμα της βλάβης η αμαξοστοιχία (IC54) που πραγματοποιούσε το εν λόγω δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη (12.22-16.45) και θα έπρεπε να είναι στο Λιανοκλάδι στις 14.15 να ακινητοποιείται και να καθυστερεί τους επιβάτες λόγω της βλάβης. Αντίστοιχα η αμαξοστοιχία (IC55) που έκανε το αντίστροφο δρομολόγιο από Λιανοκλάδι προς Αθήνα και ξεκινούσε από Λιανοκλάδι στις 14:32 (ώρα άφιξης Αθήνα 16:22) είναι ακόμη ακινητοποιημένη στην Οινόη μέχρι να πάει μηχανή ντίζελ ώστε να μεταφέρει τους επιβάτες στην Αθήνα. Σημειωτέον οι επιβάτες του δρομολογίου Αθήνα-Θεσσαλονίκη αναχώρησαν πριν λίγα λεπτά για τον προορισμό τους όπου αναμένεται να φτάσουν με περίπου 3 ώρες καθυστέρηση.

Αυτή την ώρα και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από το ρεπορτάζ πραγματοποιούνται εργασίες για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης. Οι πληροφορίες (17.30μ.μ) αναφέρουν ότι πιθανόν μέσα στην επόμενη ώρα να έχει επιδιορθωθεί το ζήτημα και να έχει δοθεί και πάλι… ρεύμα στις γραμμές.

lamianow.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου