Friday, 29 March, 2024

Ταξιτζής στον Βόλο έριξε μπουνιά σε φοιτήτρια

Ταξιτζής στον Βόλο “μαύρισε” το μάτι μιας νεαρής γυναίκας η οποία περίμενε δικαίωση για την επίθεση που δέχτηκε, από το 2018. Η νεαρή τον μήνυσε ως φοιτήτρια

και είδε να καταδικάζεται ο θύτης χθες, όταν η ίδια είναι πλέον νηπιαγωγός.
Τα γεγονότα, όπως παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, έχουν ως εξής: Μια παρέα κοριτσιών χρησιμοποιούσε για συνθήκες ασφάλειας πάντα τον ίδιο ταξιτζή. Ένα βράδυ κλήθηκε από 4 κοπέλες στις 11.45 να τις μεταφέρει στην περιοχή που είχαν επιλέξει για την έξοδό τους και το ραντεβού δόθηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντά με Κασσαβέτη, στον Βόλο, σύμφωνα με το gegonota.news.gr.

Ο ταξιτζής λόγω παρεξήγησης στη συνεννόηση πήγε τρεις γωνίες παραπάνω και ανέμενε τις πελάτισσες, ενώ εκείνες όταν πέρασε έναν τέταρτο αναμονής, χωρίς να εμφανίζεται, τον κάλεσαν ξανά. Ο ταξιτζής εμφανίστηκε έξαλλος, παρέλαβε τις πελάτισσες και σε όλο τον δρόμο επικρατούσε μεγάλη ένταση, με τον ίδιο να είναι εκνευρισμένος και να επιτίθεται λεκτικά, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους. Τις κατηγορούσε ότι για τα δικά τους λάθη έχασε κούρσες.
Εκείνες ζήτησαν να κατέβουν από το ταξί αλλά ο οδηγός δεν ανταποκρίθηκε, παρά μόνο όταν η ένταση κορυφώθηκε και είχαν φτάσει ήδη στο κέντρο του Βόλου. Μόλις το ταξί σταμάτησε στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Κουμουνδούρου, κατέβηκαν οι τέσσερις φοιτήτριες, αλλά και εκείνος. Άρπαξε την μια κοπέλα από τα μαλλιά, την γύρισε προς το μέρος του και της έριξε χαστούκι και μια μπουνιά στο μάτι. Χθες η ίδια περιέγραψε με δάκρυα στο δικαστήριο όσα συνέβησαν και είπε πως μετά την επίθεση έσπευσε να ενημερώσει τον εργοδότη της, πήγε στην αστυνομία και μετά στο Νοσοκομείο. Ο 48χρονος ταξιτζής όταν συνελήφθη το 2018 έκανε λόγο για ψευδή καταγγελία εις βάρος του, ενώ χθες ο δικηγόρος του παραδέχτηκε τα γεγονότα και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του πελάτη του, ο οποίος καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου