Friday, 29 March, 2024

Τα πακιστανικά και όχι τα ελληνικά κανάλια, μετέδιδαν εικόνες από την πλατεία Συντάγματος

Εξαιρετικά άσχημη εντύπωση προκαλούν οι χθεσινοβραδινές εικόνες από την πλατεία Συντάγματος, τις οποίες δεν μετέδωσε κανένα ελληνικό κανάλι.

Αντίθετα, εκτενές αφιέρωμα είχε η πακιστανική τηλεόραση, η οποία μάλιστα έχει… υποκατάστημα πλέον στην Ελλάδα.Όλοι χωρίς μάσκες! Κυνηγήστε τους Έλληνες για πρόστιμα! 

Στις θλιβερές εικόνες λοιπόν είδαμε την πλατεία Συντάγματος να έχει κυριολεκτικά καταληφθεί από Πακιστανούς στην πλειοψηφία τους άνδρες, ενώ οι περισσότεροι δεν τηρούσαν κανένα μέτρο προστασίας. Είναι μία εικόνα ντροπής, διότι η κυβέρνηση διεμήνυε πως θα υπήρχαν χιλιάδες αστυνομικοί για να ελέγχουν την ορθή τήρηση των μέτρων. Με αποτέλεσμα να αναρωτιόμαστε, εάν στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας δεν υπήρχε ούτε μία μονάδα τήρησης των μέτρων, που ακριβώς ήταν αυτοί οι χιλιάδες αστυνομικοί;

Είναι δυνατόν να απασχολούνται οι αστυνομικές δυνάμεις για να προστατεύουν την συναυλία του Ρουβά, την ίδια στιγμή που στην πλατεία Συντάγματος υπήρχε πακιστανικό κορωνοπάρτι; Μιλάμε για την πλήρη κατάρρευση του πολιτεύματος, βασική αρχή του οποίου είναι η ισονομία. Ενώ η απουσία των ελληνικών ΜΜΕ από την πλατεία, δείχνει φανερά την ύπαρξη δόλου. Είναι πραγματική ντροπή για την χώρα μας η κατάληψη της κεντρικής πλατείας από μαντράχαλους, που καθιστούσαν απαγορευτική την παρουσία μίας γυναίκας, μίας οικογένειας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου