Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τα σενάρια για την τραγωδία στο Μεσολόγγι -Το σκασμένο ελαστικό, ο οδηγός χωρίς δίπλωμα και η βουτιά του θανάτου

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για την τραγωδία του Μεσολογγίου, με τους δύο φίλους που βρέθηκαν νεκροί σε ΙΧ που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι. 

Η νεκροψία έδειξε πνιγμό 
Οι δύο αγρότες, ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Γιάννης Κορδώσης, είχαν εξαφανιστεί τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και τελικά βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο που επέβαιναν. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, που πραγματοποίησε νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Βασίλη Γρατσάνη, ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, ενώ έφερε μικρές εκχυμώσεις στις κνήμες. «Κανένα ίχνος ή εύρημα δεν συνηγορεί σε εγκληματική ενέργεια», δήλωσε χαρακτηριστικά στο κανάλι «Ε» η ιατροδικαστής. «Ο θάνατος προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος» συμπλήρωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο θάνατος του δεύτερου άνδρα οφείλεται επίσης σε πνιγμό.

Τα σενάρια και τα αναπάντητα ερωτήματα
Ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση στο πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στο αρδευτικό κανάλι, αλλά και στο γιατί οδηγούσε ο Κορδώσης, που δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Την ίδια ώρα, πολλοί αναρωτιούνται πώς το μαύρο Corolla παρέμενε αθέατο όλες αυτές τις μέρες, αν και βρισκόταν πολύ κοντά σε σπίτια και κυρίως σε ένα σημείο που είχαν περάσει οι ομάδες που έπαιρναν μέρος στις έρευνες.

Η αυτοψία στο σημείο δείχνει ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος, γεγονός που συνηγορεί υπέρ του σεναρίου ότι ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έτσι το αυτοκίνητο κατέληξε στο αυλάκι παρασύροντας στον θάνατο τους δύο φίλους. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να απαντάσει με βεβαιότητα πώς βρέθηκε το ΙΧ στο κανάλι. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο της αριστερής μπροστινής ρόδας.

Ωστόσο υπάρχει και ακόμα μία ανατριχιαστική αποκάλυψη. Ο συνοδηγός φαίνεται πως, αν και έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας που φορούσε, δεν κατάφερε να βγει από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

Πηγή:  iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου