Friday, 19 April, 2024

Τζιτζικώστας: Κίνδυνος να δούμε Σόδομα και Γόμορα τις επόμενες μέρες στη ΝΔ

Γιατί διαφωνεί και τι λέει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ για το σύμφωνο συμβίωσης.

Οι μπηχτές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και πως απαντά στα όσα αποδίδονται τις τελευταίες μέρες στον Κώστα Καραμανλή. Την ανησυχία του για την πορεία των εσωκομματικών εκλογών εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους τη Δευτέρα το μεσημέρι, αφήνοντας αιχμές για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους ότι «αν δεν τους συμφέρει το αποτέλεσμα μπορεί να αμφισβητήσουν τις εκλογές» και εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί ακόμα και από τον πρώτο γύρο.
Ο κ. Τζιτζικώστας εκτιμά ότι «υπάρχει πιθανότητα να δούμε Σόδομα και Γόμορα τις επόμενες μέρες». Μάλιστα φωτογραφίζοντας χωρίς να κατονομάζει την πλευρά Μεϊμαράκη προβληματίζεται που «η ΚΕΦΕ δεν λειτουργεί σε πλήρη σύνθεση τον τελευταίο καιρό» και σημειώνει πως «ας μην εμφανιστούν μετά» για να αμφισβητήσουν τη διαδικασία.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με προφανή ειρωνική διάθεση εξέφρασε την «εκτίμησή» του για τη στάση που επέδειξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις περιφερειακές εκλογές όταν όπως είπε «δεν ήρθε Θεσσαλονίκη όταν κάποιοι του το ζητούσαν μετ’ επιτάσεως».
Την ίδια ώρα ο κ. Τζιτζικώστας αμφισβητεί τα όσα αποδίδονται στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή τις τελευταίες μέρες λέγοντας ότι «δε θεωρώ ότι υπάρχει διαρροή Καραμανλή. Αυτοί που τα διακινούν δεν κάνουν καλό στον Καραμανλή. Δεν θα έπρεπε να τον εκθέτουν γιατί ο Καραμανλής αποτελεί κεφάλαιο για τη χώρα και την παράταξη». Μάλιστα προσθέτει πως αν ήθελε να πει κάτι ο ίδιος ο κ. Καραμανλής θα το έλεγε ο ίδιος.
Ερωτηθείς τέλος σχετικά με το ποια είναι η θέση του για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών ο κ. Τζιτζικώστας τονίζει ότι «προσωπικά διαφωνώ με οτιδήποτε πάει να υποκαταστήσει το θεσμό της οικογένειας», ωστόσο ενόψει της κοινοβουλευτικής διαδικασίας προσθέτει ότι «σ’ αυτά τα θέματα δεν χωρά κομματική πειθαρχία».

Τζιτζικώστας: Κίνδυνος να δούμε Σόδομα και Γόμορα τις επόμενες μέρες στη ΝΔ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου