Thursday, 28 March, 2024

«Την χτυπούσα γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και αργούσε να μαγειρέψει» – Οργή με την απολογία του 31χρονου

Η εξοργιστική απολογία του 31χρονου που σκότωσε στο ξύλο την 29χρονη Τζεβριέ

Αδιανόητα πράγματα ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 31χρονος Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, ο οποίος χτύπησε βάναυσα την 29χρονη μητέρα των ανήλικων παιδιών του Τζεβριέ Εδινερλί στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματά της.

Τα χτυπήματα στο σώμα της γυναίκας ήταν τόσο βαριά που ο ιατροδικαστής σχολίασε ότι είναι παρόμοια με αυτά που φέρουν τα θύματα τροχαίων.

«Δεν ήθελα να σκοτώσω τη σύζυγο μου. Την είχα χτυπήσει δυο τρεις φορές στο παρελθόν, αλλά όχι πολύ. Την είχα χτυπήσει γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και γιατί είχε αργήσει να ετοιμάσει το φαγητό» υποστήριξε στην απολογία του στον ανακριτή ο 31χρονος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι μάλωνε με τη σύζυγό του συχνά. Στην απολογία του ο δράστης υποστήριξε ότι γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, η συζυγός του τον ξύπνησε και του πέταξε τα ρούχα του στο πρόσωπο. Ο ίδιος στη συνέχεια εξαγριωμένος άρχισε να τη χτυπάει με μένος, ενώ σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε δεν είχε καταλάβει ότι την είχε τραυματίσει. Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, η συζυγός του έφυγε από το σπίτι για μια ώρα και όταν επέστρεψε, παρατήρησε ότι από το φρύδι της, έτρεχε αίμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα του, του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες. Έπειτα, η γυναίκα έκατσε σε μια καρέκλα και έκανε εμετό. Ο ίδιος υποστήριξε ότι φώναξε το οποίο την μετέφερε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

«Ο γιατρός μου είπε ότι έσπασε το πλευρό της και ότι μπήκε το κόκκαλο στο συκώτι της. Αυτό δεν προκλήθηκε από τη πτώση στην σκάλα αλλά από τα χτυπήματα. Ήταν μπροστά κι οι γονείς της όταν μας τα είπε αυτά ο γιατρός», είπε στην απολογία του ο δράστης.

Βαριά τραύματα

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα, αφού νοσηλεύτηκε 3 μέρες σε ΜΕΘ και μετά από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε εκχυμώσεις στο δεξί της μάτι, στο πάνω μέρος της δεξιάς πλευράς της κοιλιάς, στο δεξί χέρι, στη αριστερή κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία. Η 29χρονη έφερε μεγάλα αιματώματα σε όλη την κοιλιακή χώρα, πνευμονοθώρακα άμφω και εκτεταμένες ρήξεις ύπατος. Η Τζεβριέ που εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μεγάλου τμήματος του ήπατος-ηπατεκτομή και χοληκυστεκτομής. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών όμως, η άτυχη μητέρα κατέληξε…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου