Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τη Δευτέρα η κηδεία του 23χρονου Πυροσβέστη που ήταν μέσα στο μοιραίο τρένο

Αύριο, Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 13:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά

συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 23χρονο υπαρχιπυροσβέστη Νικήτα Καραθεοδώρου, ο οποίος υπηρετούσε στο 2ο ΠΣ Αθηνών.

Η οικογένεια του Νικήτα παρακαλεί, όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων, να καταθέσουν τα χρήματα στον Σύλλογο “Μιλάμε για τον αυτισμό” στον παρακάτω λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας:

GR76 0110 2380 0000 2380 0579 593

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τον τραγικό θάνατο του νεαρού πυροσβέστη στα Τέμπη

«Σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία με τους πολυάριθμους νεκρούς και τραυματίες χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας, του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών. Ευελπιστούσαμε να είσαι ζωντανός, να σε ξαναδούμε σε μια επόμενη βάρδια ή ίσως να βγούμε να διασκεδάσουμε όπως στη φωτογραφία. Εύχομαι να είσαι το ίδιο χαμογελαστός και στη γειτονιά των Αγγέλων. Καλό ταξίδι Νικήτα μας», γράφει ανάρτηση στα social media.

«Σχόλαγες το μεσημέρι, είχες ρεπό, μου είπες βιάζεσαι να πας να ετοιμαστείς για να πάρεις το τρένο να πας να δεις την οικογένειά σου στη Θεσσαλονίκη, σε χτύπησα στον ώμο και σου είπα άντε δρόμο, τα λέμε με το καλό όταν γυρίσεις! Πού να φανταστώ ότι δεν θα τα λέγαμε ποτέ ξανά. Καλό σου ταξίδι μικρέ…», αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου