Saturday, 20 April, 2024

Τον βρήκε η γυναίκα του νεκρό στο μπάνιο: Τραγικό τέλος για τον 41χρονο Πάρη

Την τελευταία του πνοή άφησε αιφνιδίως στο μπάνιο του σπιτιού του 41χρονος στη Λακατάμια Λευκωσίας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της κλήθηκαν χθες σε οικία γύρω στις πέντε το απόγευμα της Τετάρτης, όπου εντόπισαν άνδρα ηλικίας 41 ετών στο πάτωμα του μπάνιου.

Ο 41χρονος Πάρης Χαραλάμπους, εντοπίστηκε αναίσθητος στο μπάνιο από την σύζυγό του και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Χθες, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου άνδρα, από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, τα ευρήματα της οποία κατέδειξαν ως πιθανή αιτία θανάτου του, πρόσφατο έμφραγμα επί εδάφους παλαιού εμφράγματος και εδάφους στεφανιαίας νόσου.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου λήφθηκαν δείγματα που θα σταλθούν για επιστημονικές εξετάσεις. Η Αστυνομία διερευνά αιφνίδιο, αφύσικο θάνατο. Ο άτυχος Πάρης Χαραλάμπους, αφήνει πίσω τη σύζυγό του και το δίχρονο παιδί τους.

Η κηδεία του θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στον Στρόβολο Συν. Άσπρες, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ώρα 15:00.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου