Thursday, 28 March, 2024

Τον ξυλοκόπησε, τον λήστεψε και τον έκαψε: Η άγρια δολοφονία 81χρονου

Μία άγρια δολοφονία ήρθε στο φως της δημοσιότητας ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας.

Πρόκειται για τη δολοφονία 81χρονου στις 24 Αυγούστου 2020 στο Πέραμα.
Το θύμα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του, μεσημεριανές ώρες, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στη μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος του.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία από τέμνον και νύσσον όργανο. Από την ενδελεχή έρευνα της Ασφάλειας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι 35χρονος Έλληνας, γνωστός του θύματος, ο οποίος συνελήφθη. Ο δράστης ανήκε στο περιβάλλον του 81χρονου και έτσι γνώριζε πληροφορίες για τις συνήθειές του και για την περιουσία του.
Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς είχε εισέλθει στην οικία του 81χρονου με σκοπό την κλοπή, γνωρίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού απουσιάζει. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε παρακολουθήσει τον ηλικιωμένο να βγαίνει από τη μονοκατοικία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας του 35χρονου στους χώρους της οικίας, το θύμα επέστρεψε και τότε ο δράστης τον τραυμάτισε με μαχαίρι.
Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, έβαλε φωτιά στο σπίτι προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του και διέφυγε αφαιρώντας και το προαναφερόμενο όχημα.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 35χρονος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου