Saturday, 20 April, 2024

Τον “τσίμπησαν” να διοργανώνει παράνομους αγώνες για μέλη σκοπευτικού συλλόγου!

Συνελήφθη, μετά από συντονισμένες προσπάθειες των ανδρών της Κρατικής Ασφάλειας του τμήματος Όπλων & Εκρηκτικών, ένας 60χρονος, αντιπρόεδρος του σκοπευτικού συλλόγου “ΣΤΟΧΟΣ”, ο οποίος διοργάνωνε “μαϊμού” σκοπευτικούς αγώνες με σκοπό το κέρδος.
Συγκεκριμένα, ο 60χρονος Κ.Ν.

ο οποίος ήταν και υπεύθυνος μεταφοράς του συλλόγου, είχε διοργανώσει το τελευταίο διάστημα 10 σκοπευτικούς αγώνες στο σκοπευτηρίου Χαιδαρίου, ενώ οι άδειες των σκοπευτών είχαν λήξει από την 01/02/16. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Συλλόγου είχε αποβιώσει από τις 02/03/16 κι αυτό, σύμφωνα με τη δικογραφία, ήταν κάτι που γνώριζε ο 60χρονος, ωστόσο συνέχιζε να διοργανώνει αγώνες με σκοπό το κέρδος.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του anatropionline.gr, o συλληφθείς, από τους αγώνες είχε καταφέρει να πουλήσει 9.850 φυσίγγια στους σκοπευτές κατά τη διάρκεια των αγώνων, κερδίζοντας το ποσό των 3.350 ευρώ. Οι αρχές, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν εδώ και αρκετό καιρό και μετά από ενδελεχής έρευνα, κατάφεραν να συλλάβουν στις 23/03/16 έξω από τα γραφεία του συλλόγου στην “Κωστή Παλαμά” 9, στην Καισαριανή, τον 60χρονο μέσα στου οποίου το αυτοκίνητο, μάρκας μερσεντές, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 πυροβόλα όπλα και περίπου 2500 χιλιάδες σφαίρες.
Εις βάρος του σχηματίθηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος και επτά (7) ακόμα ημεδαπών, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του προαναφερόμενου Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Η περίπτωση αυτή είναι σχεδόν ίδια με την περίπτωση και τη σύλληψη του 46χρονου, ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας όπλων για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
anatropionline.gr

Τον “τσίμπησαν” να διοργανώνει παράνομους αγώνες για μέλη σκοπευτικού συλλόγου!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου