Tuesday, 16 April, 2024

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Πρεζεράκου για το ταξίδι ελπίδας της μικρής Αναστασίας στο Τέξας

Η ιστορία της έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου, όπως φαίνεται και από τις χιλιάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η 7χρονη Αναστασία, λίγο πριν από τα γενέθλιά της, διαγνώσθηκε με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου-γνωστή και ως dipg-διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.
Οι γιατροί έδιναν στο παιδί έξι μήνες ζωής, ωστόσο οι γονείς της βρήκαν μια κλινική στο Χιούστον του Τέξας με μεγάλη εξειδίκευση πάνω σε αυτή την ασθένεια.
Σύσσωμος ο κόσμος του διαδικτύου κινητοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν 700.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι και τη θεραπεία.
Η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου απηύθυνε δημόσια έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει και τελικά τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και η μικρή Αναστασία πραγματοποίησε το ελπιδοφόρο ταξίδι.
«Η Αναστασία ξεκίνησε θεραπεία… και το οτι βρίσκεται εκεί το οφείλει στα κύματα αγάπη σας… στην φροντίδα σας και στην προσευχή σας.
Είμαστε μια μεγαλη οικογενεια πια… Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ηλιολουστα πλασματα prayforourstrongfairy#supportAnastasia», έγραψε, σε ανάρτησή της στο Facebook, η Έρρικα Πρεζεράκου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου