Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Το «κοριτσάκι που κυκλοφορεί με σωματοφύλακες» ζητάει 50 χιλιαρικάκια από τον Λιάγκα…

Χθες, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, συζητήθηκε η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη με αφορμή τα σχόλια στην εκπομπή «Πρωινό» πριν από περίπου ένα χρόνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζητούσε 520.000 ευρώ, δηλαδή 260.000 ευρώ από τον καθένα και τα χρήματα, όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη, θα τα δώσει για φιλανθρωπικό σκοπό. Τελικά, η παρουσιάστρια του Alpha περιόρισε τo ποσό στα 50.000 ευρώ για κάθε εναγόμενο μέσω των συνηγόρων της Ηλία Λάρδα και Δημήτρη Κούρεντα.
Χθες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, κατέθεσε ως μάρτυρας ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», Άρης Λιαπάτης ο οποίος χαρακτήρισε τους διαλόγους Λιάγκα – Σταμάτη «κανιβαλιστικούς» σε βάρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τα σχόλια τους «ειρωνικά». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το σχόλιο που επηρέασε την κυρία Σπυροπούλου ήταν ότι ο Γιώργος Λιάγκας την είπε “κοριτσάκι που κυκλοφορεί με σωματοφύλακες” και ότι έχει κάποιον που την πληρώνει και της βάζει σωματοφύλακες”». Αυτά τα σχόλια είχαν ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με την πλευρά της κυρίας Σπυροπούλου, να ακυρώσει πολλά γυρίσματα της εκπομπής καθώς είχε καταρρεύσει ψυχολογικά. Μάλιστα στην ερώτηση του Προέδρου αν κάτι τέτοιο ισχύει ο δημοσιογράφος της εκπομπής δήλωσε, «Έχω πάει σε αμέτρητα γυρίσματα μαζί της και ουδέποτε την έχει συνοδεύσει σωματοφύλακας». Οι συνήγοροι του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Βαγγέλης Χατζής, κατήγγειλαν απόπειρα «ευνουχισμού». Ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε μάλιστα λόγο για προσπάθεια «ευνουχισμού της σκέψης και της ελεύθερης έκφρασης. Αυτό ήταν μέχρι τώρα προνόμιο του Πάπα της Ρώμης», όπως χαρακτηριστικά είπε…
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Το «κοριτσάκι που κυκλοφορεί με σωματοφύλακες» ζητάει 50 χιλιαρικάκια από τον Λιάγκα…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου