Thursday, 28 March, 2024

Το μήνυμα της νοσηλεύτριας που παρέλυσε μετά το εμβόλιο: “Θα επιστρέψω πιο δυνατή”

“Σας ευχαριστώ όλους για το πραγματικό ενδιαφέρον Σας, θα επιστρέψω πιο δυνατή”, έγραψε η νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα.
Με ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Κέρκυρας αναφορικά για την περιπέτεια υγείας της γράφει: “Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με την βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού…
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για την μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για εμένα.
Να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα την Υφυπουργό κ. Ράπτη Ζωή τον Διοικητή της 6ή Υπε κ Καρβέλη Γιάννη για την επικοινωνία και το ενδιαφέρον τους, όπως και τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Ρουμπάτη Λεωνίδα για την αμέριστη βοήθεια του. Καθώς κ την Νοσηλευτική Υπηρεσία. Και φυσικά τον θεράποντα ιατρό κ. Λελουδα Ιωάννη. Σας ευχαριστώ όλους για το πραγματικό ενδιαφέρον Σας, θα επιστρέψω πιο δυνατή”.
Τι έγινε με τη νοσηλεύτρια
Η νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε για δεύτερη φορά πριν από μια σχεδόν εβδομάδα αρχικά παρουσίασε πυρετό και μυαλγίες, ενώ μετά από διάστημα δύο ημερών παρέλυσαν τα κάτω άκρα της. Αμέσως η 40χρονη γυναίκα που είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την υπέβαλλαν σε μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί από τι προκλήθηκε η παραλυσία των κάτω ακρών της.
Η 40χρονη νοσηλεύτρια η οποία είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο χωρίς να μπορεί να κινήσει τα κάτω άκρα της, υποβασταζόμενη μπόρεσε να περπατήσει, την περασμένη Παρασκευή, γεγονός που σημαίνει ότι ο οργανισμός της άρχισε να ανταποκρίνεται στην θεραπεία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου