Thursday, 28 March, 2024

Το παράτολμο κόλπο με τις μοτοσικλέτες που οδήγησε τους δύο νεαρούς στον θάνατο

Μία παράτολμη κόντρα που ήθελαν να κάνουν με τις μηχανές τους, φαίνεται πως είναι η αιτία που οδήγησε τον youtuber Αντρέα Ρίγκο

και τον φίλο του, στον θάνατο στην Περιφερειακή του Αιγάλεω τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε ενάμιση χιλιόμετρο πριν τα διυλιστήρια.
Οι δύο νεαροί ηλικίας 25 και 30 ετών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ήθελαν να περάσουν με ταχύτητα ο ένας δίπλα από τον άλλο, όμως δυστυχώς, οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν μετωπικά, με τους οδηγούς τους να πεθαίνουν ακαριαία, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.
Μάλιστα, φαίνεται πως ο youtuber Αντρέας Ρίγκο, είχε ανοιχτή την κάμερά του, για να καταγράψει το «κόλπο» που ήθελαν να κάνουν οι δύο φίλοι, ενώ ανέβαζε και συχνά στο διαδίκτυο βίντεο με τη μηχανή του.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν κομματιασμένες τις μηχανές των δύο νεαρών.
Οι διαδικτυακοί του φίλοι που τον ακολουθούν στο κανάλι του στην ιντερνετική πλατφόρμα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο τους youtuber αλλά και τον φίλο του.
Ανδρέας Ρίγκο! Ένας τζεντλεμαν και αλήτης στην γειτονιά των Αγγέλων…
Στο πένθος όμως έχουν βυθιστεί και οι οικογένειες των δύο νέων ανθρώπων αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα νεαρά αγόρια έφυγαν από την ζωή τόσο άδικα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου