Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Το τελευταίο “αντίο” στον Κωνσταντίνο Πανανά

Στη 1 το μεσημέρι στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του συγκυβερνήτη υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά ο οποίος επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη στη νήσο Κίναρο.

Χθες συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου Αναστάσιου Τουλίτση.

Συντετριμμένοι η σύζυγος και η οικογένεια του 37χρονου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού είπαν το «τελευταίο αντίο» στον άνθρωπό τους, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής Υπουργός Δημήτρης Βίτσας, καθώς και μέλη του Πολεμικού Ναυτικού.

«Από προχθές το αγόρι μου είναι αδελφός και γιος όλων των Ελλήνων, από προχθές το αγόρι μου πέρασε επαξίως στο πάνθεον των ηρώων αυτού του περήφανου Έθνους, αγωνιζόμενος κατά των προαιωνίων εχθρών της πατρίδος μας» είπε μιλώντας στο Mega o Παναγιώτης Πανανάς, πατέρας του συγκυβερνήτη.

Η κηδεία του Ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου θα τελεστεί την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:00, στον Ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ

Το τελευταίο “αντίο” στον Κωνσταντίνο Πανανά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου