Friday, 19 April, 2024

Τρίκαλα: 28 χρόνια κάθειρξη σε 50χρονο που ασελγούσε στην 7χρονη ανιψιά του

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας καταδίκασε προχθές σε κάθειρξη συνολικά 28 ετών έναν 50χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος το 2013 στα Τρίκαλα

αξιοποίησε το οικογενειακό περιβάλλον για να προχωρήσει σε ακατανόμαστες πράξεις με θύματα δύο ανήλικες ανιψιές, κορίτσια ομοε­θνών του.
Σε βάρος του πρώτου κοριτσιού, μιας 6χρονης, αποπειράθηκε να προχωρήσει σε γενετήσιες χειρονομίες, ενώ προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σπίτι της με το αυτοκίνητό του, αλλά την οδήγησε σε ένα χωράφι και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η 6χρονη ευτυχώς αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και ο 50χρονος παραιτήθηκε της προσπάθειας.
Όταν η 6χρονη είπε στη γιαγιά της τι συνέβη, τότε-σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»-αποδείχθηκε ότι ο 50χρονος συστηματικά ασελγούσε σε ένα ακόμα κορίτσι από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον. Επί τέσσερα έτη, δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, σε αποθήκες και χωράφια, «ικανοποιούσε» τις αρρωστημένες ορέξεις του με τη δεύτερη ανιψιά από τότε που ήταν 7 ετών έως ότου έγινε 11 ετών.
Σύμφωνα με το οnlarissa.gr, οι μητέρες των κοριτσιών καταθέτοντας προχθές στο Δικαστήριο, η μία με δάκρυα στα μάτια και η άλλη με περίσσια ψυχραιμία, περιέγραψαν τα όσα βίωσαν τα κορίτσια τους για να αφήσουν άφωνους τους ενόρκους, προκαλώντας οργή και στο ακροατήριο που βουβό παρα­κολουθούσε την ακροαματική διαδικασία.
Ψύχραιμος ο κατηγορούμενος, έχοντας ομολογήσει τις πράξεις του σε βάρος της 7χρονης και αρνούμενος την κατηγορία σε βάρος της 6χρονης, ζήτησε «συγγνώμη» όταν η Πρόεδρος του Δικαστηρίου τον ρώτησε: «ένας πατέρας με 4 κορίτσια, πώς μπορέσατε να το κάνετε αυτό»;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου