Friday, 19 April, 2024

Τραγικός θάνατος για πατέρα και γιο – Σε κώμα η μάνα, σοβαρά η κόρη

Τραγικές ώρες για μια ολόκληρη οικογένεια από την Σπάρτη που φαίνεται να ξεκληρίζεται. Όπως έγραψε το notospress

πρόκειται για την οικογένεια του Γιώργου και Ναταλί Ρασσιά. Στη Βουλγαρία το όχημά τους συγκρούσθηκε με νταλίκα με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ο 64χρονος πατέρας Γιώργος Ρασσιάς, οικοδόμος-εργολάβος από τη Σπάρτη και ο γιός του, ενώ σε κώμα έχει πέσει η μητέρα της οικογένειας Ναταλί και η κόρη νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό.
Δείτε πως περιγράφουν τα Βουλγαρικά ΜΜΕ το δυστύχημα:
«Ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό συγκρούστηκαν. Ένα σοβαρό ατύχημα απέκλεισε το Φαράγγι της Κρέσνας για ώρες σήμερα (Κυριακή) πριν από το μεσημέρι. Σε μια από τις στροφές, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά σε ένα φορτηγό. Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.


Τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμα ασαφή, αλλά είναι πιθανό το αυτοκίνητο να μπήκε ξαφνικά στην αντίθετη κυκλοφορία.
Το αυτοκίνητο εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα και συγκρούσθηκε σφοδρά με ένα φορτηγό.
Μια ελληνική οικογένεια ταξίδευε με το αυτοκίνητο. Ο πατέρας και ο γιος πέθαναν. Ο ένας οδηγούσε και ο άλλος ήταν στο μπροστινό κάθισμα. Η μητέρα και η κόρη ήταν πίσω. Και οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι.
Ο οδηγός του φορτηγού είπε ότι δεν υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί η σύγκρουση.
Και οι τρεις ώρες κατά τις οποίες διακόπηκε η κυκλοφορία στο φαράγγι προκάλεσαν μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα, με τεράστιες ουρές αυτοκινήτων στον κεντρικό δρόμο Ε79.
Η κίνηση στο φαράγγι θα είναι έντονη τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, λόγω της έντονης κίνησης από και προς την Ελλάδα. Επομένως, η Τροχαία προειδοποιεί τους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και να τηρούν τα όρια ταχύτητας».
notospress.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου