Friday, 29 March, 2024

Τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής: Αναβάλλεται φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Με ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη η Περιφέρεια Αττικής κηρύσσεται σε τριήμερο πένθος, ενώ αναβάλλεται και η σημερινή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου

Δέντρου στο Πεδίο του Άρεως.
Συναγερμός σήμανε στις αρχές το απόγευμα της Παρασκευής λόγω πτώσης ανδρός από όροφο εταιρείας που στεγάζεται η Περιφέρεια Αττικής στο Κουκάκι, στη συμβολή των οδών Φαλήρου και Συγγρού.
Πρόκειται για 46χρονο εργαζόμενο της Περιφέρειας στο Κουκάκι, προς τιμήν του οποίου αναβάλλεται η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίον του Άρεως, όπως ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.
Με ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης εξέφρασε την οδύνη του και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του 46χρονου. “Σήμερα έχασε τη ζωή του ένα μέλος της οικογένειας μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ενώ ακόμη, με απόφασή του αναβάλλεται και η σημερινή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως και κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής.
Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του 46χρονου εξέφρασε και η Ρένα Δούρου με μήνυμά της. Η Δύναμη Ζωής και η Ρένα Δούρου εκφράζουν την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό, σήμερα, ενός συναδέλφου, εργαζόμενου της Περιφέρειας Αττικής. «Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου