Thursday, 28 March, 2024

Τροχαίο με έναν νεκρό και 4 τραυματίες, οικογένεια που πήγαιναν στην ορκωμοσία του νεοσύλλεκτου γιου

Τροχαίο με έναν νεκρό στο χωριό Μοναστηράκι έξω από την Αλεξανδρούπολη. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο ίδιο δυστύχημα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δυστυχώς ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού είναι νεκρός, ενώ υπάρχουν και 4 τραυματίες από το Ι.Χ. αυτοκίνητο, οι οποίοι μάλιστα απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική.

Διακομίσθηκαν όλοι οι τραυματίες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μαζί με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική έφτασαν αμέσως στο σημείο, ενώ φυσικά η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά και στα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής οδού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεκρός οδηγός δεν είναι από το Μοναστηράκι, αλλά από διπλανό χωριό της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, πρόκειται για μέλη οικογένειας από τα Γιάννενα, τα οποία είχαν έρθει στον Έβρο για την ορκωμοσία του νεοσύλλεκτου γιου που έγινε χθες και επέστρεφαν έχοντας πάρει μαζί τους και αυτόν με άδεια ορκωμοσίας.

Κατευθύνονταν προς Αλεξανδρούπολη και μόλις πέρασαν το χωριό Μοναστηράκι, πάνω στην στροφή που υπάρχει προς την Αλεξανδρούπολη, έγινε το τροχαίο δυστύχημα με το αγροτικό φορτηγάκι, όπου επέβαινε 76χρονος οδηγός από το χωριό Δορίσκος.

Διακομίσθηκαν στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου