Thursday, 25 April, 2024

Τροχαίο με λεωφορεία στην Αίγινα, το ένα γεμάτο μαθητές. Τρεις τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σύμφωνα με το aeginaportal.gr με εμπλοκή σχολικού λεωφορείου, σημειώθηκε έξω

από το μοναστήρι του Άγιου Νεκτάριου στην Αίγινα σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12:00.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του iefimerida.gr, το σχολικό λεωφορείο βρισκόταν έξω από το μοναστήρι όταν συνέβη το τροχαίο.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, δύο λεωφορεία των ΚΤΕΛ ήταν παρκαρισμένα στο πάρκινγκ του μοναστηριού, όταν ξαφνικά «λύθηκε» το χειρόφρενο του ενός, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο σχολικό λεωφορείο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά 3 παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, ηλικίας 14-15 ετών, τα οποία και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Δούκα Σωκράτη, ο οποίος είπε ότι και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Τα δύο από τα κορίτσια φέρουν εκδορές και το τρίτο κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου και ετοιμάζονται για να διακομισθούν, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

Οι δύο οδηγοί των λεωφορείων δίνουν καταθέσεις για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Αίγινας, ενώ ερευνάται εάν ο οδηγός του πούλμαν που «λύθηκε» το χειρόφρενό του είχε σταθμεύσει νόμιμα. Στον Άγιο Νεκτάριο είχαν πάει εκδρομή μαθητές του 5ου γυμνασίου Χαλανδρίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου