Tuesday, 16 April, 2024

Υγειονομικό έλεγχο των μεταναστών στο «Κλειδί» ζητά ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης του Προέδρου της «Ελληνικής Λύσης»:
Ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου του Κόμματος Ελληνικής Λύσης Βουλευτή Λάρισας προς: κκ. Υπουργούς Υγείας,  Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη,
Θέμα: «Υγειονομικός έλεγχος των λαθρομεταναστών στην κλειστή δομή της περιοχής «Κλειδί» του Δήμου Σιντικής Σερρών».
Κύριοι κύριοι Υπουργοί
Σε λίγες ημέρες η κλειστή δομή περιορισμένου χρόνου για τη φιλοξενία λαθρομεταναστών μέχρι την απέλασή τους στην περιοχή «Κλειδί» του Δήμου Σιντικής Σερρών αναμένεται να είναι έτοιμη, προκειμένου να τοποθετηθούν 150 σκηνές, στις οποίες θα φιλοξενηθούν περίπου 1000 άτομα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.
Για λόγους ασφαλείας, η δομή θα φυλάσσεται διαρκώς από αστυνομικούς, οι οποίοι θα έχουν άμεση επαφή με τους λαθρομετανάστες.
Ιδιαίτερα σήμερα που υπάρχουν σε έξαρση θέματα Δημόσιας Υγείας θα πρέπει να ελεγχθεί αν οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι πολύ πιθανόν θα έρχονται σε επαφή με τις αστυνομικές δυνάμεις, είναι φορείς του κορονοιού ή όχι.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:
Προτίθεστε να προχωρήσετε σε υγειονομικό έλεγχο των περίπου χιλίων λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στην κλειστή δομή στην περιοχή Κλειδί του Δήμου Σιντικής Σερρών, λόγω της έξαρσης του κορονοιού;
Ο ερωτών Βουλευτής, Κυριάκος Βελόπουλος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου