Thursday, 28 March, 2024

Υπουργείο Ναυτιλίας: «Απαράδεκτα» τα σχόλια λιμενικών για τη δολοφονία Καρολάιν

Το υπουργείο Ναυτιλίας καταδικάζει τα σχόλια που ακούστηκαν σε συνομιλία συνδικαλιστών στελεχών του λιμενικού σώματος.

Συγκεκριμένα, «απαράδεκτα» χαρακτηρίζονται από πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας τα σχόλια συνδικαλιστών στελεχών του λιμενικού σώματος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Πρόκειται για απαράδεκτες δηλώσεις και ατυχέστατους αστεϊσμούς, που δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τα στελέχη, γυναίκες και άνδρες, του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής», ανέφεραν οι ίδιες πηγές. Νωρίτερα χθες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με συνδικαλιστές λιμενικούς να κάνουν πλάκα μια μέρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Τι είπαν οι λιμενικοί στη συνομιλία τους

Το βίντεο που δημοσίευσε το ereportaz.gr προέρχεται από τηλεδιάσκεψη που έγινε από μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος. Ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου, Σαράντος Καμβύσης, ακούγεται να λέει: «Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου ”κάτσε καλά, μην πάρω πτυχίο πιλότου”. Κόκαλο η γυναίκα», με τους υπόλοιπους να γελούν.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου-Χίου, Φώτιος Γαρουφαλιάς, του λέει «έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν». Τον λόγο παίρνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτης Τσιάνος, ο οποίος λέει «είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένε “θα παντρευτώ πιλότο“», και γελάει…

Τέλος, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου-Χίου αναφέρεται σε έγκλημα που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη: «Εμείς, παιδιά, είχαμε εδώ πέρα έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο… Είχε και μία εκεί, Θεός σχωρέστη, που τον έκανε ό,τι ήθελε (…). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, τη σκοτώνει. Πάει και τη θάβει εδώ πέρα, στο Ντίπι. Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε “ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι”».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου