Thursday, 28 March, 2024

Υπόθεση Βαλυράκη: Δεν χτυπήθηκε μόνο από την προπέλα

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή, ο Σήφης Βαλυράκης φέρεται να χτυπήθηκε και από άλλα όργανα τα οποία του προκάλεσαν κακώσεις.

Ο κ. Παγορόπουλος μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο τόνισε ότι: «η έκθεση βρίσκεται στο λιμενικό τμήμα Ερέτριας που είναι και το αρμόδιο, και πέραν αυτού δεν έχω δυνατότητα να πω τίποτα παραπάνω».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν χτυπήματα και από άλλα αντικείμενα εκτός από την προπέλα το σκάφος του στο σώμα του Σήφη Βαλυράκη, ανέφερε πως: «το μόνο το οποίο μπορώ να σας πω είναι ότι πράγματι υπήρχαν χτυπήματα εκτός από αυτά που φέρονται ότι μπορεί να είναι από προπέλα και από άλλο τέμνον όργανο το οποίο δεν είναι προπέλα».
«Στο σώμα του Σήφη Βαλυράκη υπάρχουν χτυπήματα και άλλα εκτός από την προπέλα του. Είναι από περισσότερα αντικείμενα για τα οποία επιφυλάσσεται ο πραγματογνώμονας να τα εξετάσει όταν θα έρθει εκείνη η ώρα».

Σχετικά με το αν τα χτυπήματα αυτά από άλλο αντικείμενο θα μπορούσαν να είναι ακόμα και θανατηφόρα δεν θέλησε να απαντήσει τονίζοντας ότι είναι «αναρμόδιος για να απαντήσει μια τέτοια ερώτηση», ξεκαθάρισε ωστόσο ότι: « Αυτό πάντως που έχει σημασία και η ουσία όλης αυτής της ιστορίας είναι ότι υπήρξαν χτυπήματα τα οποία ήταν εκτός αυτών που γνωρίζαμε ως τώρα. Τα χτυπήματα είναι στο πρόσωπο. Κατά την προσωπική μου άποψη-η έκθεση-ανοίγει πραγματικά μία άλλη σελίδα, η οποία μπορεί να οδηγήσει πάρα πολλά θέματα διαφόρων επιπτώσεων», σημείωσε κλείνοντας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου