Thursday, 18 April, 2024

Υπόθεση βιασμού: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο μετά από πάρτι.

Η Γεωργία Μπίκα είναι η 24χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου, την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη. Την αποκάλυψη έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα βίντεο στο οποίο δίπλα του είναι η 24χρονη Γεωργία: «Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπό και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άγγελου Λαμπίδη στην εκπομπή Live News, στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η 24χρονη, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του. Παράλληλα, βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Από τη στιγμή που θα βγουν επίσημα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, αναμένεται να αλλάξει το κατηγορητήριο και πλέον η κατηγορία να αφορά ομαδικό βιασμό. Παράλληλα, ο 27χρονος θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση.

“Το μόνο που θέλει είναι να πληρώσουν τίποτα άλλο. Δικαιοσύνη ζητάει. Είναι αρκετά σοκαρισμένη, αλλά είναι και τυχερή γιατί έχει άτομα γύρω της που την βοηθάνε πάρα πολύ και την στηρίζουνε και την βοηθάνε και θα συνεχίσουν να την βοηθάνε. Εννοείται ότι θα το πάει μέχρι τέλους και σας λέω από θέμα δύναμης και σαν χαρακτήρας το βλέπετε και μόνοι σας ότι δεν θα το βάλει κάτω. Το έχει σπρώξει και η ίδια”, δήλωσε στο “Live News” ο ξάδερφος της 24χρονης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου