Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του 26χρονου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου καθώς συνελήφθησαν, κατόπιν ενταλμάτων

που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή, δύο άτομα που κατηγορούνται για την αρπαγή και τη δολοφονία του 26χρονου, τον Αύγουστο του 2012.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου ενώπιον του Ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου οπτομέτρη σε ηλικία 26 χρόνων.

Αναμένονται ακόμη 4 συλλήψεις

Σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ» πρόκειται για τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση για τους οποίους είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο». Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις.

Αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και τη δολοφονία του άτυχου νέου.

Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου: “Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου”

Το μαρτύριο της μητέρας του Μάριου, ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2012. Όταν ο 26χρονος μοναχογιός της απήχθη και δολοφονήθηκε. Όλο αυτό το διάστημα η μητέρα του περιμένει καρτερικά οποιαδήποτε πληροφορία, ζητά να μάθει την αλήθεια, αναμένει να βρεθεί το σώμα του παιδιού της: «Το μόνο που θέλω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ότι έχει απομείνει από το παιδί μου, τίποτα άλλο δε θέλω. Το μόνο που ζητάω. Με οποιοδήποτε τρόπο μπορούνε να το βρούνε. Να βρουν τα υπολείμματα», δήλωσε στο παρελθόν η Βαρβάρα Θεοδωράκη.

dikastiko.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου