Friday, 29 March, 2024

Υπόθεση Πάτρας: Νέες μαρτυρίες, αλλά αργούν οι αναλύσεις

Βρισκόμαστε μια «ανάσα» πριν τις αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. Εν τω μεταξύ όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται

στο φως της δημοσιότητας καθημερινά για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι σημαντική καθώς αναμένονται νέες εξελίξεις.
Την ίδια ώρα συγκλονίζει γειτόνισσα του ζευγαριού που έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια και έχει βιώσει τους θανάτους και των τριών παιδιών.
Την ημέρα που απεβίωσε η 7 μηνών Ίριδα, τον Μάρτιο του 2021, ήταν μπροστά και θυμάται την μικρή Τζωρτζίνα να κλαίει με αναφιλητά και να παρακαλάει τον Θεό να μην της πάρει το αδερφάκι της.
«Η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά όταν έφυγε η αδερφή της και είναι τραγική η σκηνή, να κοιτάει τον ουρανό με τα χεράκια της ψηλά και να λέει «μην μου το πάρεις και αυτό» και να κλαίει με αναφιλητά. Μία μάνα να κλαίει και να φωνάζει «όχι αυτό, πάρε εμένα»… Ήμουν μπροστά, το βίωσα», είπε χαρακτηριστικά στο Mega.
Μια μαρτυρία ιδιαίτερα καθοριστική για το θάνατο του βρέφους, καθώς αργότερα στο σπίτι της οικογένειας η γυναίκα ήταν μπροστά όταν βρέθηκε το πανάκι της Ίριδας στην κούνια της. Όπως λέει η 33χρονη μητέρα είπε αμέσως στην αδερφή της να το πάει στην αστυνομία.
«Προσπαθούσαμε να συνεφέρουμε τη Ρούλα και λέει η Δήμητρα (σ.σ: η αδερφή της) «ωχ, το πανάκι της». «Μην το ακουμπάς, βάλτο σε μία σακούλα και πήγαινέ το στην ασφάλεια», είπε η Ρούλα».
Ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί μια άλλη μαρτυρία από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας που ισχυρίζεται ότι την ημέρα που πέθανε η Ιρίδα, η μητέρα της είχε κανονίσει baby sitter για να προσέχει το μωρό και την Τζωρτζίνα.
«Έμαθε ότι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, ήταν προγραμματισμένο να πάει η μπέιμπι σίτερ να την κρατήσει για λίγες ώρες, για να βγει η μητέρα της και η αδελφή της μια βόλτα για καφέ. Της το είχαν ζητήσει από την προηγούμενη μέρα. Εκείνο το πρωινό περίμενε τηλεφώνημα κάπου στις 10 για να της πουν σίγουρα ότι θα την χρειαστούν και ποια ώρα ακριβώς», δήλωσε φίλη της οικογένειας.
Συγκλονιστική περιγραφή για τον θάνατο της Ίριδας
Σύμφωνα με την μαρτυρία, 2 ημέρες πριν το θάνατο της Ίριδας, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, αλλά εξακολουθούσε να έχει στενές επαφές.
«Ήταν δύο μέρες σε διάσταση. Πριν πεθάνει η Ίριδα βλέπαμε κάθε πρωί τον Μάνο να φεύγει για τη δουλειά του και κάθε βράδυ να έρχεται. Όταν ένα ζευγάρι είναι σε διάσταση ο καθένας είναι στο σπίτι του, όπως τώρα ο Μάνος είναι στους γονείς του», αναφέρει η μαρτυρία στο Live News.
Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα, ο 30χρονος πατέρας ο οποίος μετέφερε ο ίδιος τα όργανα του βρέφους στην παθολογοανατόμο στα Γιάννενα, κλήθηκε μετά από λίγες ημέρες να σκάψει και το λάκκο του ίδιου του παιδιού, καθώς επιθυμία της οικογένειας ήταν να ταφεί κοντά στην αδερφούλα της την Μαλένα.
«Είναι τραγική στιγμή όταν στην ταφή του μωρού ο ίδιος ο πατέρας έσκαψε τον λάκκο της μπέμπας… Ο Μάνος έσκαψε ένα μικρό λάκκο κοντά στην Μαλένα για να είναι κοντά τα παιδιά», δήλωσε.
Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε η γειτόνισσα με την Ρούλα και τον Μάνο, της εκμυστηρεύτηκαν ότι το μόνο που θέλουν είναι να μάθουν από τι έφυγαν τα παιδιά.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, η 33χρονη μητέρα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Θρηνεί για τα παιδιά της και δεν βγαίνει από το σπίτι της. Στήριγμα της είναι η οικογένεια της, αλλά και η μητέρα του συζύγου της που την επισκέπτεται συχνά, όπως και ο Μάνος, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε διάσταση. Και οι δυο γονείς περιμένουν να ολοκληρωθεί η έρευνα και να μπει ένα τέλος στην αγωνία τους, αλλά και στα βασανιστικό ερωτήματα αν οι θάνατοι των τριών μικρών κοριτσιών τους προήλθαν από εγκληματική ενέργεια.

Μετά τον θάνατο της Μαλένας: Οι 2 νέες φωτογραφίες Ρούλας Πισπιρίγκου-Μάνου Δασκαλάκη που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Δύο νέες φωτογραφίες των γονιών της τραγωδίας της Πάτρας κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media, με διόλου κολακευτικά σχόλια να τις ακολουθούν και τους χρήστες του διαδικτύου να δηλώνουν εξοργισμένοι. Πρόκειται για υλικό που τραβήχτηκε λίγο μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας Δασκαλάκη, το 2019, και πριν τον χαμό των άλλων δύο κοριτσιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζονται οι δύο γονείς να ποζάρουν χαμογελαστοί κατά τη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης, ενώ στη δεύτερη βλέπουμε και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, από πρωτοχρονιάτικη απόδραση των τριών τους στα χιόνια.

Οι φωτογραφίες προφανώς κοινοποιήθηκαν από πρόσωπα που είναι φίλοι της οικογενείας στα social media, καθώς όλοι τους έχουν κάνει απόρρητα τα προφίλ τους και έχουν «κλειδώσει» όλες τους της φωτογραφίες προκειμένου να μην έχει πρόσβαση σε αυτές ο καθένας στο Facebook.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου