Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Φέρνει νέο μάθημα στα σχολεία ο Νίκος Φίλης!

Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει ο Νίκος Φίλης και ξανά προς τη δόξα τραβά.

Ο Υπουργός Παιδείας αυτή τη φορά ετοιμάζεται να φέρει ένα νέο μάθημα στα σχολεία όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης σε συνέντευξή του στην «Αυγή».
Σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη, πρόκειται για το μάθημα φορολογικής συνείδησης το οποίο θα έρθει από τον επόμενο Σεπτέμβρη στα σχολεία, ως «επένδυση» για να πειστεί η κοινωνία ότι «για τα χάλια σε δρόμους, παιδικές χαρές, νοσοκομεία ευθύνονται αυτοί που κλέβουν φόρους».
Ο Υπουργός Παιδείας το θεωρεί πολύ σημαντικό γιατί έτσι θα καταλάβουν όλοι ότι η Κυβέρνηση έχει πολιτική βούληση για σύγκρουση κάτι που δεν είχαν δείξει οι προηγούμενες Κυβερνήσεις, αλλά και θα μπουν έσοδα στα ταμεία του κράτους.
Το μόνο πρόβλημα που μένει να λύσει ο κ. Φίλης για να εφαρμόσει το μεγαλόπνοο σχέδιο του για το νέο μάθημα, είναι να βρει και καθηγητές να το διδάξουν. Γιατί με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία, μόνο εύκολο δεν είναι. Μάλλον κύριε Φίλη θα έπρεπε να μας πείτε πόσα κλέψανε από έργα, δρόμους, νοσοκομεία και σχολεία οι προηγούμενοι…

Φέρνει νέο μάθημα στα σχολεία ο Νίκος Φίλης!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου