Tuesday, 23 April, 2024

Φθιώτιδα: Αποτελείωσε σκυλάκι που σφάδαζε από φόλα

Είναι απερίγραπτες οι στιγμές που έζησαν όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό. Δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος -γνωστός άγνωστος

αποφάσισε να δηλητηριάσει τα σκυλιά που βρίσκονται στην πλατεία της Υπάτης. Χθες ήταν η σειρά της Πούμπα, της μασκότ των δρομέων και του Μαραθώνιου «Ηρακλής» και ενός ακόμη φιλικού τετράποδου που συντροφεύουν κατοίκους και επισκέπτες, γύρω από τα μαγαζιά της κεντρικής πλατείας.
Φιλήσυχα ζωντανά, που λατρεύουν τα παιχνίδια και την παρέα των ανθρώπων, χωρίς να ενοχλούν… Η Πούμπα και η συντροφιά της, έπεσαν χθες το πρωί θύματα φόλας.
Τα δύο σκυλιά άρχισαν να σφαδάζουν από φρικτούς πόνους. Λίγο γάλα έσωσε την Πούμπα, όμως το δεύτερο σκυλί δεν πρόλαβε να παλέψει για τη ζωή του, αφού την ώρα που παραπατούσε από τους πόνους, επαγγελματίας οδηγός (άγνωστο αν είδε το πεσμένο στο δρόμο σκυλάκι), το χτύπησε αποτελειώνοντας το.
Το βάναυσο περιστατικό προκάλεσε την οργή και τον αποτροπιασμό τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και εκδρομέων και αθλητών από όλη την Ελλάδα, μιας και τα συμπαθή τετράποδα είναι η συντροφιά τους, στους αγώνες, στις προπονήσεις, στις βόλτες…
Lamianow.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου